سلام دوست خودجوی شجاع من
اگر در این بخش هستید؛ یعنی شما میخواهید خود را بیشتر و بهتر بشناسید و تصمیم گرفتهاید این کار مهم را با رویکرد عرفانی انجام بدهید.
گاهی شما فقط یک جلسهی مشاوره تکی نیاز دارید که میتوانید با هماهنگی با بخش پشتیبانی تعیین وقت کنید
و جلسهی مشاوره با میرهادی داشته باشید.
ولی اگر فکر میکنید میخواهید بهطورجدی وارد مسیر خودشناسی شده و زمان مناسبی را برای رشد آگاهی و توسعهی فردی خود اختصاص بدهید پس باید دورههای خودشناسی را شرکت کنید. دورههای خودشناسی میرهادیسم به دو مدل برگزار میشود که برای فهم راحتتر و درک بهتر با روشهای نوین بهروز شده است.
این دو مدل عبارتاند از:
الف: خودشناسی به روش کوچینگ
که خود شامل دو حالت متفاوت است:
ب : خودشناسی به روش منتورینگ
که این هم سه حالت دارد:
خوب حتماً کلی سؤال در خصوص این دورهها و نحوهی برگزاری و قوانین و مبلغ سرمایهگذاری آن دارید کافی است که فقط به بخش پشتیبانی مراجعه کنید و عزیزان در این بخش به طور کامل همهی سؤالات شما را پاسخ خواهند داد.
برای پشتیبانی میتوانید به روی آیکون تلگرام در همین صفحه کلیک کنید و وارد چت تلگرامی شوید و یا در پایین صفحه از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.
باید بدانید که کلیهی جلسات بهصورت آنلاین و عموماً در بستر نرمافزار گوگل میت برگزار میشود که هیچ نیازی به فیلترشکن هم ندارد.
شاید دوست داشته باشید اطلاعات بیشتری در خصوص کوچینگ و منتورینگ داشته باشید.
پیشنهاد میکنم بقیهی این متن را بادقت تا انتها بخوانید.
کوچینگ چیست و کوچ کیست؟
کلمهی کوچینگ (Coaching) را میتوان مربیگری معنا کرد. همهی ما در مسیر زندگی به مهارتها و تجربیات مختلفی دست پیدا میکنیم. این موضوع بهخصوص در شرکتها و مراکز کسبوکار بسیار به چشم میآید و گویا اولینبار فردی به نام گوربی در یک مقاله این پیشنهاد را ارائه کرد که افراد با تجربه و سابقهی بالاتر پیش از بازنشستگی یا ترک کار مهارتهای خود را (که شاید در هیچ بخش آموزشی آکادمیکی نمیشود یافت) به افراد کمتجربهتر و تازهواردان آموزش دهند. همچون یک مربی (Coach) که مهارت و تجربه خود را به شاگردانش منتقل میکند.
کوچ یا همان مربی به جای آموختن به افراد به آنها کمک میکند خودشان یاد بگیرند.
بالابردن آگاهی و مسئولیتپذیری در قبال زندگی و انتخابها دو هدف اصلی کوچها در کوچینگ هستند.
کوچ به کوچی (کسی که برای بالابردن مهارتهای خود به کوچ مراجعه میکند) کمک میکند تا به سرمایههای خود که میشود داشتههایش + توانمندیهایش شناخت بهتری پیدا کند و از طرفی با استفاده از آنها انتخابهای درستتری داشته و در نهایت مسئولیت انتخابهای خود را پذیرفته و با قدرت بهپیش رود. این رابطه یک رابطهی گفتگویی و سقراطی است.
در کوچینگ شما با نصیحت و توصیه طرف نیستید؛ بلکه هر چه هست از جنس همراهی و مهارت و تجربه است.
وقتی صحبت از کوچینگ میشود شما ناخودآگاه در ذهنتان آن را با منتورینگ و مشاوره روانشناسی مقایسه میکنید و شاید بخواهید بدانید این سه چه تفاوتهایی دارند و در اینجا به طور خلاصه در سه جمله من این تفاوتها را برای شما خواهم گفت:
در منتورینگ تفاوت با کوچینگ در همین است. همراهی که در کوچینگ گفته شد حال در منتورینگ کمی شکل استادشاگردی قویتری به خود میگیرد. در اینجا منتور (همان استاد) ابتدا نقطهی هدفی برای شاگرد با کمک خودش انتخاب میکند و بعد با تمرینات منظم او را برای رسیدن به هدف کمک میکند. درحالیکه در کوچینگ تمرین خاصی وجود ندارد.