اگر در خصوص کوچینگ سازمانی اطلاعات کافی هم دارید باز پیشنهاد میکنم این مطلب را بخوانید تا با کوچینگ سازمانی میرهادیسم (با رویکرد عرفانی) نیز آشنا بشوید.
ابتدا تعریفی از کوچینگ سازمانی؛ کوچینگ سازمانی، فرایندی است که با هدف ایجاد تغییرات سیستمی در یک سازمان، توسط یک یا تعدادی از کوچها طراحی و اجرا میشود.
گاهی این کوچینگ سازمانی مخصوص مدیران است که کوچینگ مدیران اجرایی یا کوچینگ رهبری نامیده میشود.
این نوع کوچینگ با هدف ارتقا و رشد مدیران یک سازمان به عنوان یک فرد تصمیم گیرنده در توسعهی فردی و ابعاد مختلف مدیر در جهت مثبت تعریف و طراحی میشود.
در سطح دیگر، کوچهایی هستند که فلسفه مخصوص به خودشان را برای توسعه سازمانها دارند. آنها معمولاً کوچهای باسابقهای هستند که میتوانند با شناختی که از سازمان مشتری پیدا میکنند، یک پروژه کوچینگ سازمانی با ابعاد مختلف طراحی کنند و همچنین با شناختی که از تواناییها و تخصصهای کوچهای همکار خود دارند آنها را با اهداف مشخص در بخشی از سازمان به کار گیرند. آنها معمولاً نقشه کلی توسعه عملکرد سازمان را با همراهی نمایندگان سازمان طراحی کرده و هر قطعه از این پازل را در جای خود قرار میدهند.
من میرهادی باتوجهبه اینکه دارای مدرک مدیریت اجرایی و منابع انسانی میباشم و همچنین تا به امروز نزدیک به 30 سال سابقهی کاری در حوزهی مدیریت منابع انسانی و مالی را دارا میباشم و همچنین با سابقهی پژوهش در حوزهی عرفان و خودشناسی تصمیم به استفاده از آموزههای ناب عرفانی در حوزهی کسب و کار گرفتم.
کوچینگ سازمانی با رویکرد عرفانی میرهادیسم بیشتر هدف خود را به آموزش مدیران اجرایی و کارمندان اختصاص داده است. در واقع با هدف گرفتن منابع انسانی یک سازمان و بهینه کردن روابط فردی و بین فردی آنان سعی در بالا بردن خروجی مثبت سازمان دارد.
این کوچینگ به دو صورت قابل اجرا خواهد بود:
- برگزاری کارگاههای آموزشی مخصوص مدیران و کارمندان
- مشاوره و طراحی کوچینگ بلند مدت اختصاصی سازمان
لیست برخی از دورههای موجود برای سازمانها:
- دورهی تصمیمگیری (مخصوص مدیران و سرپرستان)
- مسئول کارآمد (مناسب برای مدیران و کارمندان)
- خروج از بحران (مناسب برای مدیران و سرپرستان)
- استراتژی (مناسب برای توسعهی فردی مدیران و کل اعضای سازمان)
- اصول خودشناسی (مناسب برای توسعهی فردی تمام اعضا)
- رعایت اعتدال (مناسب برای تمام اعضا)
- مراحل موفقیت در عرفان و کیمیاگری (مناسب برای توسعهی فردی و انگیزه برای اعضا)